PRIJAVA SATNICA PREDAVAČI POČETNA

UKRATKO O PREDAVAČIMA

Mihai Corlan, Adobe Systems

Mihai je vezan za web tehnologije od kraja ‘90-ih. Poslednjih 6 godina, putuje po svetu i drži predavanja/prezentacije i komunicira sa Adobe korisnicima. Kada ne putuje piše i kodira. Sebe smatra vrlo srećnim čovekom zato što ima divnu porodicu, prijatelje na svih 5 kontinenata i radi puno radno vreme kao Adobe Senior Web Evangelist.
Za više informacija posetite:

http://corlan.org/ https://twitter.com/mcorlan

Branko Jovanović, zvanični Adobe trening partner za Srbiju

Adobe Certified Expert i samostalni Adobe Certified Instructor za više CS i CC programa. Zvanični trening partner firme Adobe za Srbiju. Drži kurseve preko 10 godina i do sada je obučio preko 3000 polaznika u zemlji i inostranstvu.
Do sada je objavio tekstove o Adobe programima na više domaćih i stranih sajtova i časopisa.
Menadžer Adobe User Grupe “Creative Cloud Serbia”. Više informacija možete naći na stranici:

http://www.brankojovanovic.com

Stručnjaci iz firme Extreme doo

Extreme doo je najpoznatija firma u Srbiji koja se bavi prodajom Adobe software-a i jedina koja u Srbiji i regionu ima status Adobe Gold Reseller. To podrazumeva da su njihovi stručnjaci morali da zadovolje određene standarde koje je postavila firma Adobe i, zbog toga, predstavljaju najpouzdaniji izvor informacija za sve korisnike koji imaju neka pitanja i nedoumice oko Adobe software-a. Takođe su ostvarili značajna partnerstva sa firmama kao: Microsoft, Corel, Autodesk, Symantec i sl.

http://extreme.rs

Boris Miljković, Flash developer

Vezan je za Flash platformu od verzije Macromedia Flash 5. Koristio je i Director i Silverlight ali je Flash uvek bio centralna tehnologija. Danas skoro u jednakoj meri koristi alate za Flash platformu kao i html/javascript, a povremeno i Unity3D.
Veci deo karijere proveo je u inostranstvu: Slovenija, Holandija, Turska, Tajland, Filipini...
Na spisku njegovih klijenata izmedju ostalih su: Coca Cola, Vichy, Garnier, Nivea, Renault, Toyota, Peugeot, Porsche...

rs.linkedin.com/in/b4blue/

Marijan Tompa, Adobe Certified Expert za Photoshop

Marijan ima ogromno iskustvo u programima za dizan štampanih materijala kao detaljno poznavanje ofset i digitalne štampe. Stručnjak je za automatizaciju procesa i pričaće o tome kako koristi JavaScript da obavljanje dosadnih i zamornih zadataka prebaci na kompjuter.

http://tomaxxi.com

Ivan Jovanović, Autodesk Certified Instructor za 3DS Max

Ivan ima dugogodišnje iskustvo u radu sa Autodesk programima. Pored 3DS Max-a koji je njegova prva ljubav i glavna preokupacija, već nekoliko godina je i beta tester za AutoCAD. Photoshop koristi, uglavnom, za finalnu obradu modela koje napravi u Max-u. Uglavnom je koncentrisan na primenu ovih programa u arhitekturi i dizajnu igara. Zahvaljujući izuzetnom poznavanju 3DS Max-a i 3D grafike uopšte, ima bolji uvid u 3D mogućnosti Photoshop-a od većine korisnika. Nešto toga će podeliti sa nama kroz svoju prezentaciju.

Nenad Ivanović, dizajner, organizator Belgrade Behance Reviews

Nenad Ivanović je UI/UX dizajner koji živi i radi u Beogradu. Trenutno je zaposlen u IT kompaniji AlsterCloud. Od samog početka karijere se uspešno bavi dizajniranjem softvera, mobilnih aplikacija i veb sajtova. Iz strasti prema inventivnosti i akciji, okuplja grupu mladih i energičnih entuzijasta pod imenom Lege Artists koja je u novembru 2013. organizovala do sada najveći Belgrade Behance Reviews događaj u sklopu edicije koja se održava širom sveta. Sledeći BBR je planiran za 18.maj 2014. i zamišljen je kao mini edicija, tj. najava za 1. novembar 2014, kada se očekuje do sada najveći BBR na Balkanu.

www.nenadivanovic.com www.belgradebehancereviews.rs